Günlük Cilt Bakımı İçin Kullanabileceğiniz 10 Vegan Ürün

Günlük cilt bakımı için kullanabileceğiniz vegan kozmetik ürünler arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için günlük bakımınızda kullanabileceğiniz vegan cilt bakım ürünlerinden bazılarını bir araya topladık ve vegan cilt bakımı ürünleri listesi hazırladık. Bu listede günlük cilt bakımında kullandığınız ürünlerin vegan alternatiflerini bulabilirsiniz. Ayrıca listedeki diğer kozmetik ürünlere de göz atabilirsiniz.

Bu yazıda yer alan tüm ürünlere ve daha fazla vegan cilt bakım ürününe bu listeden ulaşabilirsiniz: Cilt Bakımında Kullanabileceğiniz Vegan Ürünler

10 Vegan Cilt Bakım Ürünü

1.Adalin El Yapımı Zeytin Yağı Sabunu

Günlük cilt bakımının en önemli kısmını cildi yağ ve kirlerden arındırmaktır. Vegan cilt bakımı ürünleri söz konusu olduğunda arındırma işini el yapımı vegan sabunlardan daha iyi yapabilecek bir şey düşünemiyoruz. El yapımı bu zeytinyağı sabununu hem saçınızda hem de cildinizde kullanabilirsiniz.

2.Ecowell Canlandırıcı Göz Çevresi Kremi

Göz çevresi için bir cilt bakım ürünü arıyorsanız Ecowell’in canlandırıcı göz çevresi kremi işinize yarayabilir. Özellikle hassas göz çevresi için önerilen bu ürün, hassas ve kuru cildi nemlendirir, pürüzsüzlük sağlar.

Vegan cilt bakımı ürünleri

3.Kleo Doğal Vegan Canlandırıcı Yüz Kremi

Eğer yumuşacık bir cilde sahip olmak istiyorsanız Otama Kırkpınar’ın Kleo ürününü mutlaka denemelisiniz. Özellikle gece yatmadan önce temizlediğiniz cildinize uyguladığınızda sabah yumuşacık bir ciltle uyanabilirsiniz. Doğal içeriği sayesinde cildi sıkılaştırıp nemlendirmeye yardımcı olurken lekeleri, izleri ve çatlakları azaltmaya da yardımcı olur.

4.Flosek Vege Vegan Dudak Koruyucu

Vegan cilt bakım ürünleri arasında dudak koruyucunun yeri oldukça önemlidir. Doğal ve vitamin içeren bir dudak koruyucu kuru ve çatlamış dudaklarınıza bakım sağlayarak dudak derisini besler. Özellikle rüzgarlı ve kuru havalarda vegan dudak koruyucu çok işinize yarayacak.

Vegan cilt bakımı ürünleri

5.Stay Well Vegan Kolajen Serum

Eğer cildiniz için hayvansal içeriklere sahip ya da hayvanlar üzerinde test edilen bir kolajen serum kullanıyorsanız bu vegan kolajen serum harika bir alternatif olabilir. Yaşlanma karşıtı etkisi sayesinde kırışıklıkları, ince çizgileri ve hiperpigmentasyonu azaltmaya yardımcı olurr.

6. Gaokerena Vücut Yağı

Banyo sonrası cildinizi nemlendirmek için bir vücut yağı arıyorsanız Otama Kırkpınar’ın Gaokerena vücut yağına bayılacaksınız. İçeriğindeki doğal yağlar sayesinde cildi beslemek için ideal bir üründür. Stres ve sinir yatıştırıcı, sakinleştirici ve moral düzeltici, tahrik edici ve kendine güveni artıran bir karışıma sahiptir.

7.Adalin Yüz Temizleyici Tonik

Cildinizde doğal bir temizlik yapmak için Adalin’in gül suyu toniğini deneyebilirsiniz. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygun olan bu tonik, yalnızca doğal gül suyu içerir; sentetik koku ve koruyucu içermez. Gözenekleri küçültür, cildi yeniler ve pH dengesini sağlar.

8.Talks Yaprak Maske

Günlük cilt bakımını yaparken maske kullanmayı sevenler için vegan cilt bakımı ürünleri listemize Talks’un yaprak maskelerini de ekledik. Talks vegan maske serisinde üç çeşit ürün bulunuyor ve her biri ihtiyacınıza göre hazırlanmış.

Vegan cilt bakımı ürünleri

9.Ecowell Güneş Kremi 50 Spf

Günümüzde güneşin cilt için zararlı etkilerini düşünecek olursak güneş kremi günlük cilt bakımının ayrılmaz bir parçası ve dolayısıyla günlük vegan cilt bakım ürünleri arasına almanız gereken önemli ürün. Ecowell güneş kremi, 50 faktör UVA ve UVB koruma sağlar. Organik içeriği ile cildinizi güneş yanıkları, cilt lekeleri ve erken cilt yaşlanması gibi zararlı etkilere karşı korumaya yardımcı olur. Yüz ve vücut için kullanmaya uygundur.

10.Lavera Nemlendirici Krem

Eğer nemlendirici bir krem arıyorsanız Lavera nemlendici krem, günlük olarak kullanabileceğiniz ürünlerden biri. Cildin nemli, yumuşak ve esnek görünmesini sağlayan, uzun süreli nem sağlayan bileşenlere sahiptir. Cildi korur ve ferahlatır. Normal ve karma ciltler için uygundur.


Bu yazıda yer alan tüm ürünlere ve daha fazla vegan cilt bakım ürününe bu listeden ulaşabilirsiniz: Cilt Bakımında Kullanabileceğiniz Vegan Ürünler

(Bu yazıdaki bazı linkler Hepsiburada işbirliği linkidir. Zaten alacağınız ürünleri bu linklerden satın aldığınızda sitemize de ufak bir katkınız olmuş olur. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederiz. Hepsiburada üzerinden liste paylaşmak için sistemin otomatik olarak verdiği link, direkt uygulamaya url verdiği için mobilde linke tıkladığınızda uygulama sayfasına yönlendirir.)


Kullandığınız ve memnun kaldığınız vegan cilt bakım ürünleri hakkında diğer okuyucularımızı bilgilendirmek için deneyimlerinizi yorumlara yazmayı unutmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir