Nesillerdir Oynanan En Popüler Oyunlar

Dünyada sayısız oyun var ama hepimizin gençliğine iz bırakmış bazı oyunlar var ki bunlar artık ortak noktamız haline gelmiş. Bu oyunlar dünyanın her yerinde nesillerdir oynanıyorlar. Hangimiz arama motorlarına CS 1.6 indir yazmadık? Hangimiz GTA’da şifre yazıp gökten tanklar düşürmedik? Hangimiz NFS şarkılarını dinleyip gaza gelmedik? Bu cümleler sizin için bir anlam ifade ediyorsa siz de bizdensiniz demektir. Gelin nesillerdir oynanan en popüler oyunlar neler hep birlikte bakalım ve biraz nostalji yapalım.

En popüler oyunlar hangileri?

Counter-Strike

Birçok insanın severek oynadığı oyunların başında kuşkusuz Counter Strike geliyor. Bu oyun özellikle arkadaş gruplarının toplanıp, online olarak birlikte oynadığı bir oyun. Büyük ihtimalle siz de bir kez de olsa bu oyunu oynamışsınızdır. Bu oyunu bu derece popüler yapan tek şey elbette arkadaşların bir arada takım olarak oynayabiliyor olması. Bu bir zamanların birlikte vakit geçirme aktivitesiydi de diyebiliriz. Eğer lise yıllarınıza geri dönmek ve tekrar oynamak isterseniz  Counter-Strike 1.6 indir linkinden indirerek oynamaya hemen başlayabilirsiniz.( CS 1.6 indir linkine bastığınızda çıkan sayfadaki yönergeleri takip edebilirsiniz.)

Grand Theft Auto 

Gençlerin beğenisini kazanan bir diğer oyun da Grand Theft Auto; yani bilinen adıyla GTA. Özellikle Vice City ile kazandığı ivmeyi San Andreas ile göklere taşıyan GTA, hala birçok insanın severek oynadığı oyunların başında geliyor. Verilen görevleri tamamlayarak mafyada yer edinmeye çalışan kahramanımızın yapabildiği şeylerin sayısının bu denli fazla olması oyunu popüler yapan etkenlerin başında geliyor.

CS 1.6 indir

Need for Speed

Yıllara meydan okuyan oyunlar denince Need for Speed’den bahsetmemek olmaz. Underground ve Most Wanted gibi çok sevilen versiyonlara sahip olan bu güzel oyun araba yarışlarından hoşlanan oyuncuların vazgeçilmezleri arasında. Bugün 30’lu yaşlarında olan insanların hemen hemen hepsi sadece bir kez de olsa bu oyunu mutlaka oynamışlardır.

Call of Duty

Hem grafikleriyle hem de hikayesiyle insanları etkileyen önemli oyunlardan biri Call of Duty. Bu oyun bir savaş oyunu olması yüzünden bazen depresifleşebilse de genel olarak harika bir hikayeye sahip ve çok iyi kurgulanmış. Özellikle yetişkinlerin severek oynadığı Call of Duty dünya genelinde en popüler oyunların başında geliyor.


Tüm bu oyunlar bu arada, Counter Strike oynamak istiyorsanız CS 1.6 indir linkinden kolayca indirebileceğinizi bir kez daha hatırlatalım.

Son olarak, bu oyunların bazı yaş grupları için sakıncalı olabildiğine dair uyarıların olduğunu da eklemeden geçmeyelim. Bazı insanlar bu oyunların şiddet içerdiğini ve bu yüzden mental sağlık açısından sakıncalı olabileceğini söylüyor. Öte yandan bazı uzmanlar da “ailesi tarafından yeterince sevgi ve şefkat” görmüş çocukların bu tarz oyunlar yüzünden saldırganlaşmayacağını, saldırganlığın ve diğer olumsuz davranışların aileden görülen ilgi ve sevgi ile bağlantılı olduğunu ifade ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir