Boğaziçi Üniversitesinde ilk kez Vegan Zirve gerçekleşiyor!

Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Hizmet Kulübü (BUSOS) Vegan Birim, 24 Nisan Pazar günü Boğaziçi Üniversitesi’nde 11:00-17:30 saatleri arasında yüz yüze bir zirve gerçekleştiriyor!

Zirve, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde bulunan Albert Long Hall binasında olacak. Etkinlikte katılımcı sayısı sınırı bulunmakla beraber herkese açık şekilde gerçekleşecek.

Ne amaçlanıyor, kimler konuşuyor?

Vegan Zirve; tüm hayvanların özgürce yaşama ve sömürülmeme hakkı olduğunu, veganlığın etik boyutuyla ilgili farklı konuları ele alarak anlatmayı aynı zamanda da nasıl vegan bir yaşam sürdürülebileceğini insanlara göstermeyi amaçlıyor. 

Melike Dirikoç, Doç. Dr. Suat Erus, Funda Uğraş, Elif Taştekne, Funda Gül Özdem, Ebru Dündar ve Öğretim Görevlisi Yeliz Utku Konca gibi alanında uzman isimleri Vegan Zirve’de dinleyebilirsiniz!

Etkinliğe katılarak vegan girişimcilikten etik veganlığa, beslenmenin evriminden veganlığın ekolojiyle ilişkisine kadar birçok konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Vegan Zirve’de sizi neler bekliyor?

Etkinliğin gerçekleşecek olduğu Albert Long Hall binası 1892 yılından günümüze kadar birçok konferans, konser, toplantı ve öğrenci etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Bu binanın tarihinde ilk kez gerçekleşecek olan Vegan Zirve’ye, Boğaziçi Üniversitesinin keyifli ortamı da eklenince etkinliğin katılımcılarını kültür ve keyifle dolu bir gün bekliyor.

Aynı zamanda etkinliğin fuaye kısmında yiyecek, kozmetik ve temizlik alanında vegan ürünler üreten markaları keşfedebilir; etkinlik süresince vegan yemek ve atıştırmalıklardan tadabilirsiniz!

Vegan Zirve etkinliğine katılım

Etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayarak form doldurabilirsiniz.

Etkinlik 24 Nisan Pazar günü, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüste, Albert Long Hall binasında 11:00-17:30 saatleri arasında yüz yüze gerçekleşecektir. Bu sebeple formu sadece etkinliğe yüz yüze katılım gösterebilecek kişilerin doldurması gerekmektedir. Kontenjan sınırı olduğu için başka kişilerin katılımının engellenmemesi önemlidir. Kontenjan sınırı dolduktan sonra form erişime kapatılacaktır.

One thought on “Boğaziçi Üniversitesinde ilk kez Vegan Zirve gerçekleşiyor!

  • 11 Nisan 2022 tarihinde, saat 08:40
    Permalink

    Vegan Zirveye katılmak istiyorum

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir