Destek Ol

Vegan gazete, insanların ve insan dışındaki hayvanların yaşam haklarını savunan; vegan yaşam ile ilgili güncel küresel haberleri aktaran, vegan yazarların düşüncelerini paylaştıkları makaleler ve köşe yazılarına yer veren bir online içerik platformudur.

Vegan Gazete’nin büyümesinde emeği büyük olan yazarlarımız ve teknik ekibimiz, çalışmalarımıza gönüllü olarak katkı sağlıyor. İnternet sitesindeki reklam gelirleri yalnızca site içi masrafları karşılayabildiği için (bazen bunun için bile yeterli olmayabiliyor) bu platformu sürdürebilmeye ve büyütebilmeye yeterli değil.

Başta teknik ekibimiz ve düzenli içerik üreten yazarlarımız olmak üzere Vegan Gazete’nin emekçilerine destek olabilmek ve bu platformu geliştirebilmek için SİZLERİN desteğine ihtiyacımız var. Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ve içeriklerimizi sosyal medyada paylaşarak daha görünür olmamıza destek olmanın yanında Patreon hesabımızdan istediğiniz kategoriyi seçerek Türkiye’de vegan yaşama dair içerik oluşturmamıza, yazarlarımıza destek olmamıza ve daha fazlasını başarabilmemize katkı sağlayabilir; bunu mümkün kılabilirsiniz.

Neden Destek Olmalıyım?

Vegan Gazete, içeriklerin oluşturulmasında gönüllü bir ekiple çalışmaktadır. Vegan yaşam ile ilgili bilinmeyenleri anlatmak ve gerçekleri herkese tüm şeffaflığı ile göstererek farkındalık yaratmayı amaçlarken bu amaçlar doğrultusunda içerik üreten yazar kadrosu ve teknik ekip hiçbir gelir elde etmemektedir.

Ekibimizin araştırma yaparak, en güvenilir kaynaklara ulaşarak, kendi bilgi birikimleri ile harmanlayıp zaman ayırarak oluşturduğu içerikler için verdikleri emeklerinin karşılığını alabilmeleri ve bu işi sürdürebilmeleri adına sizlerin desteğine ihtiyacı var. Platformun kendini güncel ve aktif tutabilmesi, insanların vegan yaşam ile ilgili, hayvan kullanımının gizlenen yüzü ile ilgili tarafsız bilgi alabilmesi sizlerin destekleri ile mümkün olacak.

Vegan Gazete, kapsamlı ve farklı alanlarla ilgili vegan yaşam odağında buluşan içerikler üretirken yazarlar, editörler ve içerik üreticileri ile çalışarak oluşturduğu içerikleri tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlamaktadır. Yayınlanan içerikleri hobi olarak değil, farkındalık yaratacak bir bilinç oluşturmak; insanların sömürü ve zulme uğrayan hayvanlar için adım atmalarını kolaylaştırabilmek; vegan yaşamla ilgili pek çok alanda içerik üretebilecek bir iş olarak yapıyor ve bütün bunlar için zaman harcıyoruz.

Bu işi daha etkili ve gelişkin içerikler üreterek yapabilmemiz, zamanımızı tamamen hayvanlar yararına ve daha yaşanabilir bir dünya için mücadele etmeye adayabilmemiz için kendi hayatlarımızı da sürdürebilmemiz gerekiyor ve mevcut dünya düzeni içerisinde hak mücadelesine gönüllü olarak devam edip maddi gelir elde etmeden devam edemeyeceğimizi biliyoruz. Platformda yaratmayı amaçladığımız hedefe ulaşabilmek ve daha fazlasını yapabilmek için kendi işlerimize geri dönmek zorunda kalmadan çalışabilmek, yalnızca Vegan Gazete’de içerik üreterek hayvanlara yardım edebileceğimiz projeler yaratabilmek için maddi desteğinize ihtiyacımız var.

Bize maddi olarak destek olmak isterseniz Patreon hesabımızda birçok farklı bütçeye hitap edebilecek şeklinde oluşturduğumuz ve her farklı seçenek tercihinde size özel içerikler ve hediyelerin olduğu destek sayfamızı ziyaret edebilir; aylık veya yıllık maddi desteğinizle destekçilerimiz arasında yer alabilirsiniz.

Patreon Hesabımız: Vegan Gazete Patreon hesabına gitmek için tıkla