Hem etik hem de çevresel nedenlerle bilinçlenen insanların sayısındaki artış vegan ürünlerin sayısına da yansıyor ve vegan ürünler gün geçtikçe daha ulaşılabilir hale geliyor. Günümüzde Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitelerinden biri olan Hepsiburada’dan ve benzer başka sitelerden birçok vegan ürüne tek tıkla ulaşabiliyoruz. Elbette vegan ürünler sadece buradakilerle sınırlı değil. Birçok kozmetik mağazasından, Carrefour, Migros gibi süpermarketlerden, bazı vegan kafelerden ve butik üreticilerden sayısız vegan ürüne ulaşmak mümkün.

Hepsiburada’da, vegan ürünlerle ilgili fikir edinmek isteyenlerin inceleyebileceği bazı listeler oluşturduk. Listeleri inceleyerek sömürüsüz ürünlere göz atabilir; ürün yelpazesinin aslında ne kadar yeterli olduğunu ve tüm ihtiyaçlara cevap verdiğini rahatlıkla görebilirsiniz.

Listeler, ürün açıklamaları ve ürünler üzerindeki etiketler baz alınarak hazırlanmıştır. Markaların beyan etmediği ya da hatalı beyan ettiği içerikler ve yanıltıcı görsel kullanımları nedeniyle oluşabilecek problemlerden Vegan Gazete sorumlu değildir.

Vegan ürün listelerini belli aralıklarla güncelleyerek aktif tutmaya çalışıyoruz ancak yine de gözümüzden kaçan ürünler olabilir. Elimizden geldiğince Hepsiburada’da bulunan bütün vegan ürünleri tespit edip listeye eklemeye çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Listeye göz at butonuna tıkladığınızda sayfadan ayrılacaksınız. Sayfada kalmak için butona sağ tıklayıp “yeni sekmede aç” diyebilirsiniz.

Gösterilen sonuç sayısı: 13