Bozo ile Reşo Öykü Kitabı Çıktı

Vegan Gazete yazarlarından Elida Zerri‘nin, küçük bir köyde yaşamakta olan Bozo isimli bir çocuk ile Reşo isimli bir dananın dostluğunu anlatan Bozo ile Reşo hikaye kitabı çıktı!

Vegan yaşamla ve sürdürülebilir çevreyle ilgili dikkat çekici yazılar kaleme alan Zerri, yazdığı bu hikayede biriyle dost olabilmek için, onunla aynı türe ait olmamıza gerek olmadığını ve bizimle aynı türe ait olmayan birini de koşulsuzca sevebileceğimizi anlatıyor. Bu konuda bir farkındalık yaratabilmeyi amaçlayan yazar tüm hayvanların eşit olduğunun ve her birinin yaşam hakkına saygı duyulması gerektiğinin idrak edilmesine katkı sunuyor.

Bozo ile Reşo Hikaye Kitabı

Gelir sokak hayvanları yararına kullanılacak

Bozo ile Reşo hikaye kitabı ile ilgili büyük heyecan duyduğunu belirten Zerri, kitabın gelirini zaten hali hazırda bakmakta olduğu sokak hayvanları için harcayacağını dile getirdi ve ekledi: “Veganlığı insanlara yaymak ve veganlığın çoğalması en büyük arzumdur bu hayatta. Buna katkı sunmak için elimden geleni yapıyorum her ortam ve her şartta. Veganlığa dair kitap sıkıntısı fazlasıyla var. Bu sebeple kalemimi bu yönde kullanmak istedim ve böylece daha çok insana ulaşmış olacaktım. Daha çok insana veganlığı, hayvan sevgisini aşılamış olacaktım. Ve bunu yaptım. İlk olarak hikaye ile başladım. Çocuklar bu kitabımı okurken muhakkak etkileneceklerdir. Ve tabi çocuklarına bu kitabı okuyan ebeveynler de.. En azından hayvanların yenilmemesi konusunda bir farkındalık yaratmış olacağıma inanıyorum.”

Kitabı İmgenin Çocukları Yayınevinden veya tüm internet kitapçılarından bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir