Vegankitap.com: Türkiye’nin Vegan Kitaplığı

Veganlıkla ilgili kaynak ve kitap bulma derdi artık çözüme kavuştu! Veganlıkla ilgili faydalı ve ilgi çekici içerikler üreten Suat Erus’un(Dr.) yürüttüğü bir proje olan; veganlık ve hayvan özgürlüğü hakkında yazılmış tüm kitaplara tek tıkla ulaşmayı mümkün kılan vegankitap.com sitesi 1 Ekim tarihinde açıldı. Sitede yer alan kitapların içerikleri ve kitap hakkında bilgiler okuyucu ile paylaşılıyor. Vegankitap.com bir kitap satış sitesi değil fakat satın alınabilecek kanallara oradan ulaşmak mümkün.

Site oluşturulurken veganlık ve hayvan özgürlüğü ilkeleri temel alınmış. Çocuk ve yetişkin içerikleri de dahil olmak üzere etik, çevre, sağlık, hayvan hakları ve beslenmeyle ilgili kitaplar derlenmiş. Site içinde hayvan hakları, türcülük, hayvan kullanımının ekolojik ve tıbbi sonuçları ve vegan yaşamla ilgili hemen hemen her konuda içeriğe sahip kitaplar bulunuyor. Sitedeki kategori sistemi sayesinde okuyucuların istediği türdeki kitaplara tek tıkla ulaşabilmesi mümkün. Veganlıkla ilgili en son çıkan kitaplar da unutulmamış.

vegankitap

Siz de Kitap Önerebilirsiniz!

Okuyucular, site içinde bugüne kadar Türkçe yazılmış vegan kaynaklara ulaşabilmenin yanı sıra yorum yapıp görüş alışverişinde bulunabiliyor. Bunun yanı sıra karşılıklı iletişim sayesinde okuyucular siteye eklenmesini istediği kitaplar için de öneride bulunabiliyor. Önerilen kitaplar için aranan tek kriter ise hayvan haklarını gözetmesi. Hayvan zulmü içermeyen her kitap etik, çevre, beslenme, çocuk ve yeni kitaplar kategorisinde yerini almaya hazır.

Vegankitap.com ‘u instagram, facebook ve twitter sayfalarından takip ederek ve siteye abone olarak veganlıkla ilgili en yeni kitaplardan ilk siz haberdar olabilir ya da hayvan zulmü içermeyen tüm kategorilerde kitap önerisinde bulunabilirsiniz.

Vegankitap.com sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir