Türkiye’nin yeni vegan içerik üreticisi: Civciv Kreatif

2022 yılında vegan içerik üreticileri arasına bir yenisi daha eklendi ve “Civciv Kreatif”  yaptığı canlı yayınlarla sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı.

Hayvanları ve gezegeni gözetmenin önemine inanan bireylerin oluşturduğu online bir farkındalık platformu olan ve hayvan hakları konusunda farklı konularda farklı sürelerdir uğraş veren 6 kişilik bir gruptan oluşan Civciv Kreatif, hayvan hakları ve veganlık konularında ürettiği içeriklerde toplumun görmezden geldiği ya da farkında olmadığı gerçekleri tüm açıklığıyla ortaya koymaya çalışıyor; bireyleri eylemlerinin sonuçlarını fark etmeye davet ediyor.

Her Cumartesi saat 11:00’de Youtube’da ve Twitter’da canlı yayında olan Civciv Kreatif, haftalık olarak belirlenen gündem konularıyla birlikte veganlık ile ilişkili birçok konunun da tartışmaya açılmasını sağladı. Yakın zamanda hafta içi Salı günleri saat 19:00’da yaptıkları reaksiyon videoları da canlı yayın serisine eklendi.

Civciv Kreatif Ekibinde Kimler Var?

Toplumun manipüle edilen bakış açısını gerçeklerle yeniden buluşturmak için anlaşılması kolay içerikler oluşturmaya çalışan ekipte Işıl Karaelmas, Melike Dede, Melike Dirikoç, Suat Erus, Onur Tekşen, Öykü Büyükdere gibi isimler var. Aynı zamanda haftalık canlı yayınların konularına göre zaman zaman konuklar da yayınlara katılıyor.

Her hafta düzenli yapılan canlı yayınları, Civciv Kreatif Sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz:

Youtube: https://www.youtube.com/civcivkreatif

Instagram: https://www.instagram.com/civcivkreatif/

Twitter: https://twitter.com/CivcivKreatif

İnternet Sitesi: https://www.civcivkreatif.com/

Son zamanlarda, her hafta cumartesi Youtube, Facebook ve Twitter’dan aynı anda canlı yayınlanan “Haftanın Hayvan Hakları Gündemi” başlıklı içerikleri, her Pazartesi podcast olarak da yayına giriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir