Tamamen vegan ilk yemek yarışması, ABD televizyonlarında izleyicilerle buluşacak

Dijital vegan platformu vKind‘ın kurucuları, yeni vegan mutfak yarışması Peeled‘i başlatıyorlar. Konsept, YouTube kanallarında çıkış yaptıkları ve son derece başarılı olduklarını kanıtladıkları bir video bölümünden alındı.

MasterChef ve Beat Bobby Flay gibi diğer yemek yarışmalarından ilham alan Peeled, veganların ana akım medyada daha fazla temsil edilmelerini hedefliyor.

vKind’ın kurucusu ve Peeled’in yaratıcısı Star Simmons yakın zamanda yaptığı bir açıklamada şunları söyledi: “Bir vegan ve bir yemek meraklısı olarak, yemek programlarıyla her zaman yakın bir ilişkim oldu.”

“Peeled, veganların ve vejetaryenlerin de yemek programlarından keyif almalarını sağlıyor ve bitki bazlı mutfak sanatlarına, ciddiye alınacakları bir platform sunuyor.”

Jüri Üyelerinin Hepsi Vegan

Kendi türünde bir ilk olan seride, her bölümde, hepsi vegan olan jüri üyelerinin önünde birbirleriyle yarışan, büyük bir özen ve dikkatle seçilmiş, klasik bir eğitime tabi tutulan şefler yer alacak.

En Ateşli Vegan Şef” unvanını kazanmak için şefler, yemek pişirme kabiliyetlerini ve bitki bazlı pişirme konusundaki tutkularını sergilemek için farklı zorlu aşamalardan geçirilecekler.

Her bölümde, en düşük puana sahip yarışmacı “peeled” olacak, yani elenecek ve kalan şefler yarışmada ilerlemeye devam edecek. Finalde kazanana, seçtikleri bir hayır kurumuna bağışlanmak üzere büyük bir para ödülü sunulacak.

‘Peeled’ Kadrosu

İlk sezon için, ünlü vegan profesyonellerden oluşan bütün kadro, popüler yemek pişirme programı “Hell’s Kitchen”ın 20. Sezonunda yarışmacı olan Şef Josie Clemens de dahil olmak üzere açıklandı. Şef Josie’ye, Sophie’s Kitchen CEO’su Dr. Miles Woodruff ve ünlü şef Chris Tucker da eşlik edecek.

Şef Clemens, program konusunda o kadar heyecanlıydı ki ortak yapımcı olarak imza attı. Clemens, programla ilgili şu sözleri söyledi: “Hell’s Kitchen’da yarışmak benim için inanılmaz bir deneyimdi; ancak yarışma, tamamen bitki bazlı olmayan yemekler yapmayı hiçbir şekilde tercih etmeyecek olan benim gibi vegan bir şef için hiç de misafirperver değildi. vKind’in %100 vegan bir yemek yarışması organize edeceğini öğrendiğimde çok heyecanlandım. Ortak yapımcı olarak imza atmak için bir dakika düşünmedim.”

Viva Las Vegan

Reality Show programının çekimleri şu anda Las Vegas’ta, ülkenin ilk %100 vegan yemek okulu olan Vegas Vegan Aşçılık Okulu ve Restoranı’nda gerçekleştiriliyor.

Program ayrıca, vegan markaların ürünlerini sergilemeleri ve markalarını yeni kitlelere tanıtmaları için bir platform görevi görecek.

Simmons, konu hakkında “Vegan markalara ürünlerini, vegan ikame ürünlerine aç bir kitlenin önünde sergilemek için yeni bir platform sağlamaktan dolayı büyük bir heyecan içindeyiz.” şeklinde konuştu.

“VegEconomy’ye katkıda bulunan her büyüklükteki işletmenin önünde eğiliyoruz.”

Yaz lansmanına hazırlanırken oyuncular, önümüzdeki haftalarda bir dizi video röportajı şeklinde ​​tanıtılacak. Yarışmaya kimlerin katılacağını öğrenmek için gözlerinizi dört açın, çünkü vKind ekibi, kendi YouTube kanallarında ve web sitelerinde tanıtım videoları yayınlayacak.

 

Kaynak: plantbasednews.org/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir