Seyahat Ederken Yanınızda Bulundurmak İsteyeceğiniz 5 Vegan Atıştırmalık

Seyahat halindeyken ya da bir işle uğraşırken kuru meyveler ve kuru yemişler harika atıştırmalıklar halini alıyor. Ama kabul edelim, hep aynı şeyleri yemek istemeyebiliyoruz; bazen canımız farklı tatlar çekebiliyor. Birçoğumuzun evde atıştırmalık hazırlayacak vakti yok. Böyle zamanlarda imdadımıza piyasadaki vegan atıştırmalıklar yetişiyor. Seyahat ederken doyurucu vegan atıştırmalıklar için öneriye ihtiyacınız varsa sizin için bir liste hazırladık. İşte seyahat ederken yanınızda bulundurmak isteyeceğiniz 5 vegan atıştırmalık:

Pratik ve Besleyici Vegan Atıştırmalıklar

Tahıl Cipsleri

Vegan tahıl cipsleri sıradan cipslere sağlıklı bir alternatif olarak öne çıkıyor. Protein ve lif zengini olan bu cipsler doyurucu oldukları kadar da lezzetli. Özellikle mercimek ve nohut cipslerinin tadına biz baylıyoruz. Sevdiğimiz tahıl cipslerini sizin için yaptığımız vegan atıştırmalık listesinde paylaştık. (Linke yazının sonundan ulaşabilirsiniz.)

vegan atıştırmalıklar


Granola küpleri

Eğer bol lifli, hafif ve tatlı bir atıştırmalık arıyorsanız granola atıştırmalıkları tam size göre. İçeriğinde yulaf, tahin, hurma, zeytinyağı, badem, ceviz, ay çekirdeği, tarçın, kuru meyve gibi malzemeler barındıran granolalar hızlıca bir şeyler atıştırmanız gereken durumlar için son derece pratik vegan atıştırmalıklardır.


Vegan Gofret

Eğer gofret seviyorsanız ya da çocukluğunuza ışınlanmak isterseniz Hindistan cevizli vegan gofret aradığınız lezzet olabilir. Tatlıların yalnızca yemekten sonra yenilecek aperatifler olduğunu kim söyledi? Tatlı gofretler ile açlığınızı bastırabilirsiniz!

vegan atıştırmalıklar


Vegan Protein Bar

Protein barlar özellikle uzun süre yemek yiyemeyecekseniz ve enerjiye ihtiyacınız olacaksa kullanabileceğiniz ürünlerin başında geliyor. Evet, her protein bar lezzetli olmuyor biliyoruz. Biz sevdiğimiz protein barları sizin için listeledik. (Linke yazının sonundan ulaşabilirsiniz.)


Pirinç Patlağı

Hem hafifliği hem de çeşitlendirmeye müsaitliği ile pirinç patlağı en güzel vegan atıştırmalıkların başında geliyor kesinlikle. Dilerseniz sade olarak dilerseniz de üzerine fıstık ezmesi, reçel, humus, vegan peynir sürerek keyifle tüketebilirsiniz.

vegan atıştırmalıklar

Bu yazıda yer verdiğimiz atıştırmalıklar ve diğer vegan atıştırmalıklar nelermiş görmek isterseniz sizin için hazırladığımız vegan atıştırmalık listesine bu linkten ulaşabilirsiniz: Pratik Vegan Atıştırmalık Listesi

(Bu link Hepsiburada işbirliği linkidir. Zaten alacağınız ürünleri bu linklerden satın aldığınızda sitemize de ufak bir katkınız olmuş olur. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederiz. Hepsiburada üzerinden liste paylaşmak için sistemin otomatik olarak verdiği link, direkt uygulamaya url verdiği için mobilde linke tıkladığınızda uygulama sayfasına yönlendirir.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir